Horti.dk er en engros virksomhed, der forhandler Biospotix og Biogance | Premium mærker fra Frankrig.

Biospotix er en anti parasit serie med naturlige ingredienser.

Biogance er en plejeprodukt-serie som blandt andet indeholder balsamer, shampooer og plejemidler til dit kæledyrs øjne og øre. Hele Biogance serien er 98% økologisk.

Horti.dk har et stort kendskab til produkterne der forhandles, og I er som kunde hos os derfor sikret at produkterne er gennemtestet, og af topkvalitet.

Hvis du mangler hjælp eller har spørgsmål, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi fornyer og bytter vare, såfremt varen ikke har været tilfredsstillendes. Tøv ikke med at ringe til os!

Ved spørgsmål til ordre eller produkter, foretrækker vi at du sender os en mail på info@horti.dk hvor vi løbende besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.  

Vores mål:

Vores mål er at få flere naturlige og effektive plejeprodukter ud i de danske hjem. Dette er en mission de franske mærker Biogance og Biospotix vil hjælpe os med.

Vores erfaring og salgsvolume gør os at være den bedste og ene-distributør i Danmark af Biogance of Biospotix til butikker.

Horti.dk er hermed funktionsdygtig til at levere til butikker, dyrlæger, hundefrisører og webshops der er interesseret i at promovere de bedste naturlige plejeprodukter til hunde og katte.

  • - Vi har mere end 15 års erfaring i kæledyrsbranchen.
  • - Vi har konkurrencedygtige priser med overlegne produkter af anerkendte mærker.
  • - Vi er ene-distributør af de franske mærker Biospotix og Biogance på det danske marked.
  • - Hurtig levering samt at produkterne sendes fra Danmark.
  • - Salg af Premium produkter (100% naturlige og af høj kvalitet).

Du er også meget velkommen til at ringe hvis du har nogen spørgsmål på: +45 50 26 20 20