Pistol - ukrudtsmiddel 1,0 liter Forstør

Kun online

Pistol - ukrudtsmiddel 1,0 liter

pistol1

Ny vare

OBS varen udgik sidste år pga. en lovændring. Køb i stedet vores top effektive glyphosat middel her: Ukrudtsmiddel på tilbud

Langtidsvirkende ukrudtsmiddel til ukrudt på gårdspladser og udyrkede arealer mm. kun én behandling pr. sæson. Find os på Trustpilot hvor du kan læse om andre kunders gode oplevelse med at handle hos os. Køb for 400 kr og fragten er kun 59 kr

Flere detaljer

995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

OBS varen er udgået pga. en lovændring.

1 liter koncentreret ukrudtsmiddel, der har en meget bred ukrudtseffekt, og en meget lang anvendelses periode (langtidseffekt på op til 4 måneder).

Pistol ukrudtsmiddel er et flydende middel, der er let at anvende og som er godkendt til gårdspladser, udyrkede arealer, skovbrug, læhegn, parkeringspladser mm.

Sprøjtes i foråret på nyspirede ukrudtsplanter. Det skal gerne være ved høj fugtighed, må gerne være vådt, men det må ikke regne. Sprøjt om morgenen hvor det er fugtigt og også er vindstille.

Dosering: 60 ml pistol til 5 liter vand. Over 1:80 eller nok til over 80 liter sprøjteklar middel.

Udsprøjtes med almindelig havesprøjte/rygsprøjte.

 

Behandl altid sprøjtemidler med forsigtighed og følg anvisningen.

Der er kommet ny lovgivning, så salg til private af ukrudstmidler ikke længere er muligt i samme form som hidtil. Dette betyder at der efter november kun må sælges ukrudtsmidler som dækker til 1000 m2 i én og samme emballage. (Meget mindre koncentreret og kun i 1 liter) 
  Det er nu hvis du skal ha det billigt, og du skal have lidt ekstra på hylden i redskabsskuret til fremtidig brug, køb med det samme før vi får udsolgt.

Leveret direkte på din adresse, uanset din ordrestørrelse.

Se evt beskrivelsen på ukrudtsmidlet fra middeldatabasen her.

Anmeldelser